ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δείτε εδώ το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Π.Α.γ.Ο. 2019-2020

 

 

1η ΠΑΡΝΑΣΣΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018


14:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΑΠΑΘΙΑ)

ΥΠΟΔΟΧΗ, ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΚΗΝΩΝ

18:00 ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΑΠΑΘΙΑ ΣΤΟ

ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ (ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) – ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ – ΣΤΑΥΡΟ.

20:00 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΠΑΘΙΑΣ)

21:00 ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΥΛΕΙΑ

21:30 ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

23:00 ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

 

                  ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018


07
:00 ΠΡΩΪΝΟ

08:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΩΡΩΝ ΕΩΣ ΑΚΡΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

08:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-2:30 ΩΡΩΝ

ΈΩΣ ΘΕΣΗ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ).

14:00 ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΠΑΘΙΑ)

1

1η ΠΑΡΝΑΣΣΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ‘’ΛΑΠΑΘΙΑΣ’’ ΔΑΥΛΕΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 01 Ιουλίου 2018, η επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δαύλειας, το Σύλλογο Γυναικών Δαύλειας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαύλειας, την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού ‘’Πανδαυλειακός’’, τον Σύλλογο Χιονοδρόμων-Ορειβατών Δαύλειας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των σχολείων του χωριού, διοργανώνουν την 1η ΠΑΡΝΑΣΣΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο μαγευτικό χώρο του “ΛΑΠΑΘΙΑ” ΔΑΥΛΕΙΑΣ .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιουνίου, με φιλοξενία στο χώρο του Λαπαθιά, ( ελεύθερη κατασκήνωση για όποιον επιθυμεί σε ιδανικές συνθήκες, με παροχή νερού, φωτός κτλ μέσα στα έλατα), με δωρεάν φαγητό το βράδυ, πρωινό την επόμενη και επίσης φαγητό το μεσημέρι της Κυριακής στον ίδιο χώρο, όπου θα πραγματοποιηθούν επίσης οι παράλληλες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή θα γίνουν δύο περιπατητικές διαδρομές, η μικρή θα ξεκινήσει από την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ μέχρι τη θέση Κανάλια και επιστροφή, διάρκειας 3 έως 3 1/2 ωρών και η μεγάλη θα ξεκινήσει από την ίδια περιοχή και θα φθάσει στη θέση Ακρινό νερό και επιστροφή, διάρκειας 5 έως 6 ωρών.

Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 29 Ιουνίου, στο email: swtiriskarvounis@gmail.com και στα τηλέφωνα : 2261350834-888, ώρες γραφείου ( Αναστασίου Β. και Μανούσκος Δ.)

Λιβαδειά, 16-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ/νση Β’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων και τη Δ/νση Α’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων των Καλλικρατικών Δήμων Λεβαδέων, Αλιάρτου και Ορχομενού.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς και συμμετείχαν 730 μαθητές από 19 Δημοτικά Σχολεία. Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση, αλλά κυρίως να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια.

Χθες, πραγματοποιήθηκε γιορτή για την ολοκλήρωση του προγράμματος για τους μαθητές κάποιων σχολείων, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή ολοκλήρωσης του προγράμματος και για τους μαθητές των υπολοίπων σχολείων.

Home /Ανακοινώσεις, Νέα/Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι η περιπατητική διαδρομή για τον μήνα Μάιο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Μαίου 2018, σε συνεργασία με την Ορειβατική ομάδα Ξηρονομής και την Ορειβατική Ομάδα ‘’ Προβομάστορες ’’ Καμένων Βούρλων.

‘’ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ ΕΛΙΚΩΝΑ ‘’

ΞΗΡΟΝΟΜΗ – ΜΑΚΡΥΑ ΛΑΚΚΑ – ΚΟΡΥΦΗ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ

Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 4:00 – 5:00 ώρες, βαθμός δυσκολίας, μέτρια, υψομετρική διαφορά 350 μέτρα, μήκος πορείας 7 χιλιόμετρα.

Ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Ώρα Αναχώρησης : 08:15 π.μ. από πλατεία Ξηρονομής,

Προσυγκέντρωση: 07:45 στο Ζάπειο Λιβαδειάς (ΟΤΕ)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976 332 156, 2261350834,888

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ), αποφάσισε την διοργάνωση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, του ‘’ 1ου ALL STAR GAME ESKASE ‘’.

To 1ο ALL STAR GAME ESKASE θα πραγματοποιηθεί με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λεβαδέων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, στις 29 Απριλίου και ώρα 16:30.

Στην εκδήλωση, που, σκοπό έχει την προβολή του εθνικού μας αθλήματος, θα μετάσχουν και θα αγωνιστούν αθλητές των παραγωγικών τμημάτων των σωματείων Α.Σ. ¨ΑΠΟΛΛΩΝ¨ & Α.Σ. ¨ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ¨ Λιβαδειάς, καθώς και εκπρόσωποι των ανδρικών ομάδων, όλων των σωματείων της Α κατηγορίας της ΕΣΚΑΣΕ.

Εκτός από τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*** Το προτεινόμενο εισιτήριο 2,00 ευρώ, από την ΕΣΚΑΣΕ, είναι προαιρετικό, και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση Κοινωφελών Ιδρυμάτων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους προς την ομάδα των Special Olympics Βοιωτίας, για την πολυπληθή συμμετοχή των αθλητών της ομάδας, στον 7ο Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας, στον αγώνα 1.000 μέτρων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ειδικά στον αθλητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια τερμάτισε στην 1η θέση.

Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους τον κ. Μιχάλη Τόλια, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Καλή συνέχεια στους αθλητές και κάθε επιτυχία στις προσπάθειες που καταβάλουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, συγχαίρουν την ομάδα Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς, για τις διακρίσεις της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U15 – U19 που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ειδικά στην αθλήτρια της Αναγέννησης Λιβαδειάς Μπάρτζου Ελίνα η οποία κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία U19 και ένα αργυρό επίσης στο μικτό με συμπαίκτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο καθώς και στην Στεφανία Κωνσταντακάτου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό με συμπαίκτρια την Ευγενία Νικολακοπούλου. Ευχόμαστε η πορεία και οι διακρίσεις τους να είναι ανάλογες των προσπαθειών που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν και στον προπονητή τους, τον κ Θανάση Ορκόπουλο ο οποίος ακούραστα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων και του Συλλόγου Γυναικών Δαύλειας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στο Δημοτικό κατάστημα της Δαύλειας, για την διοργάνωση Ορειβατικής Συνάντησης στον Παρνασσό ( Λαπαθιάς Δαύλεια ).

Συμμετείχαν όλοι οι τοπικοί θεσμικοί φορείς, σύλλογοι αλλά και μεμονωμένοι πολίτες και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αυτή η ορειβατική συνάντηση το Σάββατο 30/06/2018 και την Κυριακή 01/07/2018 .

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ορειβασίας καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες .

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Την Κυριακή 18/03/2018 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πεζοπορία της επιτροπής αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων,μαζί με τον σύλλογο “ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ “Αθηνών .

Αφετηρία – Σημείο συνάντησης : Αγ. Θεόδωροι πίσω από το Δημοτικό Στάδιο.

Ώρα συνάντησης : 9.30 π.μ

Ώρες πορείας : 3 – 3.30 ώρες

Βαθμός δυσκολίας : Μέτρια

Τερματισμός στην περιοχή της Κρύας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : ΓΗΠΕΔΟ – ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ – ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ- ΓΑΡΔΑΒΙΤΣΑ

Επιστροφή μέσω ΑΓ.ΛΟΥΚΑ – ΑΓ.ΜΗΝΑ στην Κρύα. Απαραίτητα μαζί νερό.

Ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων και του Συλλόγου Γυναικών Δαύλειας, πραγματοποιείται συνάντηση την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό κατάστημα της Δαύλειας, για την διοργάνωση, Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης στον Παρνασσό.

Προσκαλούνται όλοι οι Σύλλογοι, τοπικοί φορείς και πολίτες της περιοχής για την καλύτερη διοργάνωση της ορειβατικής συνάντησης.

O Δήμος Λεβαδέων υλοποιεί τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους, (Π.Α.γ.Ο.) 2017-2018.

Τα προγράμματα που υλοποιούνται είναι τα εξής;

1. Αθλητισμός και Γυναίκα,

2. Αθλητισμός και Ψυχική Υγεία (ΑΜΕΑ),

Ακολουθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την βράβευση των Πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών στίβου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το 2017.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30, στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να επιβραβεύσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και με τον τρόπο αυτόν να μεταδώσουμε στην νεολαία μας το μήνυμα για τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Οριστικά αποτελέσματα επιτυχόντων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για τα προγράμματα άθλησης για όλους

Δείτε εδώ τον πίνακα ειδικότητας Ειδικής Αγωγής ΠΑγΟ 2018

Δείτε εδώ τον πίνακα οποιασδήποτε ειδικότητας ΠΑγΟ 2018
Συνέντευξη τύπου σχετικά με την πραγματοποίηση του 3ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ”
Δείτε εδώ την συνέντευξη

ΠΑγΟ προσωρινοί πίνακες κατάταξης ΠΦΑ στο Δήμο Λεβαδέων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λεβαδέων προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους.

Η σύμβαση εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου, ιδιωτικού δικαίου και η διάρκεια θα είναι από την ημέρα της πρόσληψης έως οκτώ μήνες.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Γραφείο Προσωπικού στο Δημοτικό κατάστημα, ημιόροφος, 6 γραφείο και από τις 07 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη έως και τις 20 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, 2017.

Θα υλοποιηθούν τα εξής Προγράμματα Άθλησης για Όλους για το 2017 – 2018

1. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Ψυχική Υγεία: 3 τμήματα.

2. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός και Γυναίκα: 10 τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ως εξής :

Υπεύθυνος προγραμμάτων: Αναστασίου Βασίλειος, τηλ:22613 50834, Γραφείο Προσωπικού: 22613 50833, ΦΑΞ: 22613 50831, email. vanastasiou@livadia.gr , σε ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου.

Αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα του Προγράμματος Άθλησης για Όλους, Μάρτιος – Ιούλιος 2017

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους στο Δήμο Λεβαδέων, Φεβρουάριος – Ιούλιος 2017

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

                                                                                                                                                                                         Λιβαδειά, 13 -2-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.), όπου θα λειτουργήσουν δύο τμήματα “Άθληση και Ψυχική Υγεία και έξι τμήματα “Αθλητισμός και Γυναίκα” κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Ιούλιος 2017.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.dimoslevadeon.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον κ. Β. Αναστασίου στο τηλ. 22613-50834.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Οριστικά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της προκήρυξης 26439/24-10-2016 για ΠΑγΟ

Οριστικά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της προκήρυξης: 26439/24-10-2016 για την πρόσληψη (2) δύο Γυμναστών (ΠΦΑ) οποιασδήποτε ειδικότητας και ενός (1) Γυμναστή (ΠΦΑ) Ειδικής Αγωγής για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2016-2017.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

Προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της Προκήρυξης: 26439/24-10-2016 για ΠΑγΟ

Προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της Προκήρυξης: 26439/24-10-2016 για την πρόσληψη (2) Γυμναστών (ΠΦΑ) οποιαδήποτε ειδικότητας και ενός (1) Γυμναστή (ΠΦΑ) Ειδικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2016-2017.

Οι Υποψήφιοι έχουν δέκα (10) ημέρες, από τις 02 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Δεκεμβρίου, προθεσμία κατάθεσης τυχόν ενστάσεων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

3

Προκήρυξη πρόσληψης τριών Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 18 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους. Η σύμβαση εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου, ιδιωτικού δικαίου και η διάρκεια θα είναι από την ημέρα της πρόσληψης έως οκτώ μήνες.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Γραφείο Προσωπικού στο Δημοτικό κατάστημα, ημιόροφος, γραφείο 6 και από τις 22 Νοεμβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου 2016.

Θα υλοποιηθούν τα εξής Προγράμματα Άθλησης για Όλους για το 2016 – 2017

1. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Ψυχική Υγεία: 2 τμήματα.

2. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός και Γυναίκα: 10 τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προγραμμάτων κ. Αναστασίου Βασίλειο, τηλ:22613-50834, Γραφείο Προσωπικού: 22613-50833, ΦΑΞ: 22613-50831, email. vanastasiou@livadia.gr , σε ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου ή να επισκεφθούν τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Λεβαδέων www.dimoslevadeon.gr

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε εδώ την αίτηση

Περιπατητική διαδρομή Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Λεβαδέων

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 27 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους, ότι η περιπατητική διαδρομή που πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2016 σε συνεργασία με τον ΣΧΟ Δαύλειας .

H διαδρομή θα ξεκινήσει από την μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας και θα συνεχιστεί μέχρι τη θέση“Κανάλια”. Συνάντηση στις 9:15 στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάπειο) Λιβαδειάς για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν διαθέτουν αυτοκίνητο. Η πεζοπορεία θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ. Ώρες πορείας 2:30 – 3:00, υψομετρική διαφορά 500 μ (900 – 1.400), βαθμός δυσκολίας: εύκολη – μέτρια. Τελευταία ενημέρωση καιρού θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων.

Ποδηλατικός αγώνας Downhill στη Λιβαδειά, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 1 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ποδηλατική ομάδα “All Terrain” σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 ανοικτό αγώνα Downhill στην περιοχή του προφήτη Ηλία Λιβαδειάς. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο 4ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2016, ως ο τέταρτος από τους οκτώ αγώνες του Πανελλήνιου κυπέλλου κατάβασης βουνού.

Η κατάβαση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι που πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας και θα συμμετάσχουν σε αυτή πέντε κατηγορίες αθλητών: Junior για παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών, Elite για ποδηλάτες ηλικίας 19 έως 29 ετών, Master για άτομα 30 έως 39 ετών, Veteran για αθλητές 40 ετών και άνω και Women ανεξαρτήτου ηλικίας

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν έως 170 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ στον τελικό θα αγωνιστούν 120 αναβάτες, οι 50 ταχύτεροι της κατηγορίας Elite, οι 30 ταχύτεροι των κατηγοριών Master και Junior, 6 αναβάτες της κατηγορίας Veteran και 4 γυναίκες.

Η απονομή των επάθλων να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των πηγών της Κρύας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επικοινωνήστε με τους κ.κ. Κώστα Μιχαήλ 6977733748 και Γιώργο Γκίνη 6973391845.

Afisa Downhill 2016

 

 

MOVEWEEK

 

_____________________________________________________________________________

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δείτε εδώ  το πρόγραμμα


 

Υλοποίηση Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2015 – 2016 στο Δήμο Λεβαδέων
Λιβαδειά, 3-12–2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα υλοποιήσει τα παρακάτωΠρογράμματα Άθλησης για Όλους για το χρονικό διάστημα 2015 – 2016.

1. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Ψυχική Υγεία: 2 τμήματα.
2. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Απεξάρτηση : 1 τμήμα.
3. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός και Γυναίκα: 10 τμήματα.
4. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός στην Γ΄ Ηλικία: 2 τμήματα.
5. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός στην Προσχολική Ηλικία : 6 τμήματα.
6. Μη Δομημένα προγράμματα άθλησης, Αθλοχώροι στη Γειτονιά: 3 τμήματα .
Τα παραπάνω Προγράμματα θα υλοποιηθούν στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων αμέσως μετά την διαδικασία πρόσληψης των 6 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
Οι ενδιαφερόμενοι, Φορείς, Σύλλογοι, Αθλούμενοι, Σχολεία και Π.Φ.Α. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προγραμμάτων κ.Αναστασίου Βασίλειο, τηλ: 22613 50834, email vanastasiou@livadia.gr ή την Γραμματεία Δημάρχου τηλ.22613 50801-02, φαξ : 22613 50831, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου.


 

 Διαβάστε παρακάτω τον:

 Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων


Αθλητική Ταυτότητα

 Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Λεβαδέων,  για την είσοδο οποιουδήποτε Αθλούμενου σε Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα πρέπει να δείχνει την Αθλητική Ταυτότητα.

          Για την έκδοση της Αθλητικής Ταυτότητας θα πρέπει να γίνει αίτηση στο Δήμο Λεβαδέων, ( ημιόροφος πρωτόκολλο ) με τα παρακάτω δικαιολογητικά.

 

  1. Ταυτότητα (φωτοτυπία)
  2. Φωτογραφία πρόσφατη
  3. Ιατρική βεβαίωση ικανότητας άθλησης

 

Επίσης στην αίτηση θα αναφέρεται η Αθλητική Εγκατάσταση που θέλετε να χρησιμοποιείτε και το άθλημα στο οποίο θα αθλείστε.

 Πληροφορίες: Αναστασίου Βασίλειος 22613 50834


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Πρόγραμμα κλειστού Γυμναστηρίου