Πληροφορίες πρόσβασης

Η Λιβαδειά είναι η πρωτεύουσα του Νομού Βοιωτίας και βρίσκεται Β.Α. του Νομού. Η πρόσβαση στη Λιβαδειά και τις γύρω περιοχές είναι εύκολη και γίνεται με αυτοκίνητο, τρένο ή με το ΚΤΕΛ μέσω:

του Αυτοκινητόδρομου 1 (ο Α1 είναι ο κυριότερος οδικός άξονας της Ελλάδας) και της Ε.Ο. Λιβαδειάς – Κάστρου. Απόσταση από Αθήνα 140 χιλιόμετρα. Απόσταση από Θεσσαλονίκη 385 χιλιόμετρα.

του Αυτοκινητόδρομου 1 (ο Α1 είναι ο κυριότερος οδικός άξονας της Ελλάδας) και της Ε.Ο. Λιβαδειάς – Θηβών. Απόσταση από Αθήνα 135 χιλιόμετρα. Απόσταση από Θήβα 45 χιλιόμετρα.

της Ε.Ο. 48, η οποία ξεκινά από τη Λιβαδειά και καταλήγει στο Αντίρριο και την Ιωνία οδό διασχίζοντας τρεις Νομούς της Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Φωκίδα, Αιτωλοακαρνανία). Απόσταση από Αντίρριο 150 χιλιόμετρα. Απόσταση από Δελφούς 40 χιλιόμετρα

της Ε.Ο. 3, η οποία διατρέχει όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα (από την Ελευσίνα ως τον συνοριακό σταθμό Νίκης στη Φλώρινα). Απόσταση από Ελευσίνα 100 χιλιόμετρα. Απόσταση από Λαμία 95 χιλιόμετρα.

Επίσης μέσω του σιδηροδρομικού άξονα Αθηνών – Θεσσαλονίκης (διάρκεια διαδρομής από Αθήνα 1 ώρα & 20  λεπτά, από Λαμία 30 λεπτά και από Θεσσαλονίκη 3 ώρες). Ο Σ.Σ. Λιβαδειάς βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από την πόλη, με την οποία συνδέεται με ταξί ή με τοπικό λεωφορείο της γραμμής Ορχομενού – Λιβαδειάς.